درخشش دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پانزدهمین رویداد بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی

01 آذر 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب مقام در بخش های مختلف این رویداد بین المللی شدند.

براساس این گزارش، مراسم اختتامیه پانزدهمین رویداد بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهری در سالن آمفی تئاتر زنده یاد نوشیروانی برگزار شد و از تیم های برتر تجلیل شد.

اسامی تیم های دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل حاضر در پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی به شرح زیر می باشد:

لیگ جنگ شهری:

تیم خانه رباتیک ایران 12 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور زهرا گلیج، امیرحسین عبداللهی، کمیل اسدالله نیا موفق به کسب مقام اول، تیم نوین آمل دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور اشکان ندافیان و محمدرضا هادی زاده موفق به کسب رتبه دوم و تیم لنسر با حضور کامیاب آشوری، علی اصغر رنجبر، امیرمحمدصداقت نیا، زینب کریمی زاد فیروزجایی موفق به کسب مقام سوم شدند.

لیگ هوش مصنوعی (پردازش چهره):

تیم فس نس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور فاطمه پورمهدی و پروین اکبری موفق به کسب مقام اول، تیم هوش نوین آمل دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور دکتر حاجی حسنی، دکتر حاجی زاده و رضا عبدی فر موفق به کسب دوم و شرکت ساختمانی رهام موفق به کسب مقام سوم شدند.

لیگ شناور زیرسطحی:

تیم خانه رباتیک ایران 11 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور سید عطاالله احمدی، علیرضا آرمن، علیرضا رستمی و مهدی عابدی تقدیر شد.

لیگ هوش مصنوعی( تشخیص مفهوم در متن):

در بخش شهر هوشمند، تیم AUSMT-AI دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور سینا قلی زاده، محمدحسین کردی نژاد، فاطمه ماندگار انتخاب شد.

در پهباد هوشمند:

تیم fiy دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور سینا قلی زاده، فاطمه ماندگار و محمدحسین کردی نژاد موفق به کسب مقام سوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پی درخشش دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پیام تبریکی صادر کرد.

در این پیام آمده است:

"بی‌شک یکی از مهم‌ترین ارکان استقلال و پیشرفت کشور تولید علم در همه ابعاد آن است و به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) باید به گونه‌ای علوم پایه را در کشور توسعه بدهیم که دانستن علومی مانند فیزیک، شیمی، ریاضی و دیگر علوم پایه به یک عرف و مسئله‌ای همگانی تبدیل شود تا بتوانیم با تکیه بر نوآوری و ابتکار، سرعت دستیابی به قله‌های علمی را افزایش دهیم.

خبر مسرت بخش موفقیت دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، نشان از توان بالای علمی و پتانسیل سرشار دانشجویان و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل دارد.

اینجانب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند تبارک و تعالی آرزوی توفیق روز افزون برای همه جامعه دانشگاهی به ایران عزیز را خواهانم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه